Personages De Moord Op De Antiekhandelaar

Personages De Moord Op De Antiekhandelaar

Rechercheur Dominique Dewulf

Rechercheur Dominique Dewulf is de hoofdpersonage in de reeks. Dominique is een koppige en strenge veertiger van de Kortrijkse gerechtelijke politie. Hij houdt zich voornamelijk bezig met moordzaken. In zijn carrière heeft hij talrijke moordzaken opgelost. Hij is heel gedreven in zijn job.

Hoofdinspecteur Anne-Marie Dewaele

Hoofdinspecteur Anne-Marie Dewaele is de collega van Dominique Dewulf. Samen onderzoeken ze de moordzaken tot in de puntjes. Annamarie is een knappe vrouw met veel aanzien. Ze heeft haar plek veroverd in de mannenwereld. Ze weet dat ze goed is in wat ze doet en andere mannen kijken naar haar op.

Spoedarts Sofie Desmet

Sofie Desmet is de echtgenote van Dominique Dewulf. Samen hebben ze een dochter Jolien Sofie werkt op de Spoedafdeling van AZ Groeninge te Kortrijk.

Als hoofd van een team artsen werkt Sofie heel onregelmatige uren. Maar ze is een  eer bezorgde en liefdevolle echtgenote. Ze probeert zoveel mogelijk tijd te maken voor haar gezin. Dan kookt ze een overheerlijke maaltijd, want koken is haar hobby.

Kneut Vandamme

Kneut Vandamme heeft een crimineel verleden. Tijdens zijn jeugd belandde hij in de jeugdgevangenis. Sinds hij vrij is heeft Kneut interesse in antiek. Hij bezoekt vaak antiekveilingen maar deze keer ging Kneut te ver door Mark Vermeulen te vermoorden.

Stef Wauters Vlaamse journalist en nieuwsanker bij VTM

Stef Wauters vijftiger en is een Vlaamse journalist en nieuwsanker bij VTM.

Hij presenteert het opsporingsbericht man die gezocht word in verband met moord op Mark Vermeulen in zijn antiekzaak In Kortrijk

Agent Kenny Noppe

tekst Binnenkort

Stockman uitvaartzorg

Antiekhandelaar Mark Vermeulen

Mark Vermeulen is een antiekhandelaar in de Kortrijkse "Onze Lieve Vrouwestraat"

Hij verzamelt en verkoopt zeer oude antiekspullen. Tijdens een antiekveiling in Kortrijk ontstaat er ruzie tussen Kneut en Mark. Later op de avond vermoordt Kneut Mark Vermeulen in zijn eigen zaak.

Journalist Kurt Declercq